Sponsorer

golfbold2
  • D60 09531
  • TopS7
  • D60 08005

Sponsorer

Som sponsor i Hjørring Golfklub – via partnerklubben – får du eksponering over for klubbens ca. 1.000 medlemmer og de mange gæstespillere, der spiller vores bane hvert år. Udover dette vil vi også gerne levere oplevelser, som er relateret til golfsporten.

Desuden tilstræber vi også at få synliggjort vore sponsorer i lokalsamfundet i forbindelse med diverse arrangementer, turneringer o. lign.

Vi mener, at golf er et oplagt sted at få nogle fælles oplevelser, da det er en sport, hvor alle kan deltage uanset niveau. Det betyder også, at man selv aktivt kan deltage i og bruge sporten i kraft af sin aftale.

På baggrund af det store antal medlemmer og gæster er der også en betragtelig eksponering i Hjørring Golfklub, da der bliver spillet ca. 30.000 runder golf om året. Så din virksomhed har kan udbrede kendskab til dine produkter og sende et budskab omkring dine øvrige ydelser og få en meget synlig eksponering for aftalen.

Du kan også under ”venskabelig” dysten mødes med kunder, medarbejdere, leverandører eller helt overordnet set alle der er af eller kan få betydning for ens egen virksomhed. Golfen er selvfølgelig det naturlige omdrejningspunkt, men vi vil også gerne lave nogle arrangementer, som giver nogle oplevelser – igen sammen med andre ”golfere” i det netværk man får opbygget via partnerklubben.

Kontakt Golfmanager John Friis på E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 4232 1906 for at høre nærmere eller aftal et møde hvor vi kan drøfte dine muligheder.

Nyheder

Hjørring Erhvervsnetværk

Hjørring Erhvervsnetværk er et netværk, hvor der bliver videns udvekslet, sparret og inspireret på kryds og tværs af ledelses- og forretningsområder.

Netværksdeltagelse skaber vækst, nye forretningsmuligheder og nye samarbejdsrelationer.

Læs mere her

Menu