Velkommen i Golf Cafeen

I Golf Cafeen sørger vi for at både golfspillere og andre gæster kan nyde godt af vores mangeårige erfaring med at betjene jer med god mad og drikkevarer. Vi betjener selvfølgelig også ikke-golfspillere, som har lyst til noget godt mad i dejlige omgivelser. I køkkenet er det Thomas der svinger kniven og laver den gode mad, og inde i Golf Cafeen er det Camila, der med et stort smil og godt humør står for betjeningen og den gode stemning.

Efter runden er det ofte tiltrængt at få en frisktappet fadøl eller en sodavand og måske en burger eller sandwich i Golf Cafeen. Og skal man gøre lidt ekstra ud af det, er vi klar med velsmagende retter på et højt niveau eventuelt også ledsaget af et godt glas vin, alt sammen til rimelige priser.

Fra klubhuset – og når det er godt vejr også fra terrassen – har du en flot udsigt ud over golfbanen, som ligger i et smukt og kuperet landskab i Hjørrings nordlige udkant.

Du kan se menuer, selskaber, tilbud med mere på vores hjemmeside eller tag et kig på vores facebook side. 

Du er velkommen til at ringe på telefon 9388 6608 eller skrive til os på E-mail topholt-andersen@outlook.dk, hvis du har behov for yderligere oplysninger, og vi er selvfølgelig klar til et møde, hvor vi sammen kan planlægge menuen og meget mere.

Med venlig hilsen
Topholt & Andersen

Åbningstider

Mandag kl. 11.30 – 15.00
Tirsdag – torsdag kl. 11.30 – 21.00
Fredag – søndag kl. 11.30 – 17.00