Skal du prøve at spille golf eller i gang igen?

Har du også set golf i fjernsynet eller hørt venner og kolleger fortælle om deres sidste golfrunde? Eller har du spillet før og vil gerne i gang igen. Så skal du spille golf i Hjørring Golfklub? Vi har også plads til dig.

Er du juniorspiller (til og med du fylder 18 år) så hop over og se hvad junior afdelingen tilbyder.

Men det hele starter jo med, at du skal i gang å golfbanen, derfor har Hjørring Golfklub lavet et ”Meget golf for pengene” 3 mdr. medlemskab for kr. 598,- på prøvebasis, efterfølgende tilbydes kontingent for resten af året.

Du skal heller ikke tænke på golfudstyr til at starte med. Du kan låne det – gratis – hos Alvah i pro shoppen det første stykke tid indtil du finder dig tilrette og har haft de første træningslektioner.

Få frisk luft, motion, skønne naturoplevelser og en masse golfvenner. Når du indmelder dig modtager du en infofolder om hvordan du kommer i gang. Ønsker du at komme et niveau op og består golfkørekortet, så modtager du et DGU kort (Type F) og har dermed ret til at spille på alle klubbens sløjfer.

Vi er en række aktive medlemmer, der står klar til at tage imod dig og guide dig igennem golfen. Fra dit første slag vil vi hjælpe dig, så du får den bedste opstart på din nye sport.

Det med småt

Tilbuddet gælder for personer, der er fyldt 18 år og som ikke allerede er medlem i en dansk eller udenlandsk golfklub. Hvis du har prøvet “Meget golf for pengene” i 2014 eller senere eller har været aktiv medlem af golfklubben efter den 1. april 2014 kan du ikke benytte tilbuddet.

Prisen er 598,- kr. uanset starttidspunkt og dækker 3 mdr. medlemsskab. Ønsker du et fuldtids DGU kort efter at have fået golfkørekortet betales periodiseret kontingent for resten af kontingent året.