Velkommen til Hjørring Golfklub

Leder du efter en golfbane i Nordjylland, er vi klar til at give dig en positiv og god oplevelse i Hjørring Golfklub, både på banen og i klubhuset.

Under banen kan du også se en baneguide over de enkelte huller.

Her kan du også se mere omkring vores tilbud og greenfee aftaler, og skal du bo og/eller spise i forbindelse med din golfrunde har vi nogle samarbejdspartnere, som vi anbefaler.

Se den aktuelle banestatus

Greenfee

Prisen for greenfee er kr. 450,- alle dage. Prisen er en dags-greenfee, så du er velkommen til at spille alle de huller du ønsker og orker. På Nord, Syd & Øst sløjferne kræves der et gyldigt DGU kort og et max. handicap på 54 for at kunne spille.

Du kan spille vores korthulsbane (Vest sløjfen) for kr. 200,-. På Vestsløjfen behøver du ikke at have et DGU kort.

Betaling af greenfee kan ske via touchstanderen i foyeren, i pro shoppen eller i sekretariatet.

I proshoppen klarer de også poletter/kort til bolde på driving range og evt. leje af golfvogn og/eller golfbil:

  • Poletter driving range (1 spand) kr. 25,-
  • Golfbil (18 huller) kr. 250,-
  • Golfbil (hele dagen) kr. 350,-
  • Golfvogn kr. 40,-

Tidsbestilling

Der er obligatorisk tidsbestilling i Hjørring Golfklub og du kan booke tid via GolfBox op til 14 dage for spilletidspunktet, men du er også meget velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du har brug for hjælp eller ønsker mere information. Her kan du også henvende dig vedrørende mulighederne såfremt du er en del af en større gruppe.

Husk at bekræfte din tid inden du går ud til din runde.

Sløjferne spilles i følgende rækkefølge

Nord -> Syd
Syd -> Øst
Øst -> Nord
Estimeret spilletid pr. sløjfe (9 huller): 2 timer.

Starttider på sløjferne er kl. 00, 07, 15, 22, 30, 37, 45 & 52 (fx. 10.00, 10.07, 10.15 osv.). Når der betilles en starttid til 18 huller, bookes der automatisk en turntid 2 timer senere på den efterfølgende sløjfe. Fx starttid på Syd kl. 10.00 medfører en turntid på Øst kl. 12.00.

Der må max. være 4 spillere i hver bold. Hold tempo og luk igennem om nødvendigt. Spiller du alene, har du ikke krav på at blive lukket igennem.