Golf Cafeen

golfbold2
  • D60 09943
  • Nytaar2018 top
  • golfcafeen

Velkommen i Golf Cafeen

Et af de vigtigste huller på en golfbane siges ofte at være det 19 hul. I Golf Cafeen sørger vi - Jens & Pernille - derfor for at både golfspillere og andre gæster kan nyde godt af vores mangeårige erfaring med at glæde kræsne ganer. Vi betjener selvfølgelig også ikke-golfspillere, som har lyst til noget godt mad i dejlige omgivelser.

Efter runden er det ofte tiltrængt at få en frisktappet fadøl eller en sodavand og måske en burger eller sandwich i Golf Cafeen. Og skal man gøre lidt ekstra ud af det, er vi klar med velsmagende retter på et højt niveau eventuelt også ledsaget af et godt glas vin – alt sammen til rimelige priser. Vi har også forskellige slags kaffe, til dem der gerne vil have det.

Fra klubhuset - og når det er godt vejr også fra terrassen - har du en flot udsigt ud over golfbanen, som ligger i et smukt og kuperet landskab i Hjørrings nordlige udkant.

I køkkenet er det Jens der svinger kniven og laver den gode mad, og inde i Golf Cafeen er det Pernille, der med et stort smil og godt humør står for betjeningen og den gode stemning.

Du kan gøre brug af vores menukort og vi har næsten altid nogle tilbud på tavlen.

Du kan også besøge vores facebook side og se vores løbende tilbud og arrangementer eller tag et kig på vores hjemmeside.

Selskaber og mad ud af huset

Vi arrangerer også gerne din fest i Golf Cafeens dejlige lokaler, hvor vi kan klare fra ganske små selskaber og helt op til 150 personer. Se vores selskabsbrochure via menuen til venstre.

Vi kan også levere maden, hvis du holder din fest derhjemme eller et andet sted.

Vi har selvfølgelig også både jule- og nytårsmenuer.

Du er velkommen til at ringe på telefon 9890 3019 eller skrive til os på E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har behov for yderligere oplysninger, og vi er selvfølgelig klar til et møde, hvor vi sammen kan planlægge menuen og meget mere.

Med venlig hilsen
Jens og Pernille

JP1a

Se den seneste rapport fra fødevarestyrelsen

Nyheder

Menu