VIP42

golfbold2
  • TopS7
  • D60 08005
  • D60 09531

VIP42 - Showtime og masser af præmier

Et år er snart gået, siden der sidst var "dømt showtime" med masser af golf og social hygge! Derfor vil vi gerne indbyde dig/jer til at deltage i 2019 udgaven af "VIP42". Traditionen tro sker det igen i uge 42.......og det er så for 18. år i træk... SÅDAN! 

TILMELD DIT HOLD, hvis du gerne vil have "styr" på dine spillepartnere, have profileret firmaet, familien, eller...... og have mulighed for dit eget holdnavn. Individuel tilmelding er muligt, og så sætter vi dig på et hold. Årets turnering spilles Tirsdag, den 15. oktober.

Dagens program starter med fælles morgenbord kl. 7.30 og kl. 8.30 er der gunstart på Øst og Nord. Vi spiller holdspil (pro-am) og individuelt (1 række), Sweepstakes og igen er "aben" i spil krydret med diverse gimmicks. 

Efter veloverstået match vil Jens & Pernille være klar med frokost i Golf Cafeen, som vi samlet vil nyde, krydret med udligning af diverse "bets", og ikke mindst den store præmieuddeling. 

Turneringsfee for alt dette er 300,- kr. pr. deltager. 

Tilmeld jer allerede nu via Golfbox (først til mølle...) og senest fredag den 11. oktober kl. 8.00. HUSK! Ved tilmelding af et HOLD skal alle 4 spillere indtastes og sendes samtidigt!

Er der spørgsmål til ovennævnte eller andet er du velkommen til at sende en mail til Rie på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vel mødt til en hyggelig golfdag. 

Nyheder

Menu