Hoved- & Albatrossponsorer

golfbold2
  • D60 09531
  • D60 08005
  • TopS7

Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hjørring Golfklub

Hovedsponsor

sparvendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en stærk, lokal garantsparekasse, hvis fornemste mål er at styrke sine kunder og lokalområdet. Det gør vi ved at kombinere den personlige service og rådgivning i vores lokale afdelinger med et stærkt og professionelt bagland i vores centrale funktioner.

Vi lægger også vægt på at drive en sund forretning, som blandt andet afspejles i vores høje solvensgrad. Det giver os nemlig de bedste forudsætninger for at give vores kunder høj kvalitet i produkter, service og rådgivning samtidig med, at vi fastholder et fornuftigt prisniveau.

Det synes vi er sund fornuft. 

Albatrossponsorer

Vi elsker mode! Og vi elsker at kunne tilbyde det bedste indenfor tøj, sko og accessories til vores kunder. I vores butikker kan du finde brands som mbyM, Minimum, Second Female, Fiveunits, Global Funk og mange flere.

Gå til sponsor

NORDJYSKE Medier er Danmarks næstældste mediehus grundlagt 2. januar 1767. Siden første udgivelse har det været vores mission at fortælle nordjyderne nyttige og fornøjelige historier.
NORDJYSKE Medier er en af Danmarks største mediekoncerner med NORDJYSKE Stiftstidende, 29 ugeaviser, ANR og Radio NORDJYSKE, tv-kanalen 24NORDJYSKE og meget mere.

Gå til sponsor

Den personlige bank i en digital verden
Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.

Gå til sponsor

Vi er den lokale bank i Nordjylland - fri og uafhængig
Vi vil være Nordjyllands bedste bank - vinde på gode relationer, proaktiv rådgivning og høj effektivitet - til gavn for kunder, aktionærer og medarbejdere.

Gå til sponsor

Nyheder

Hjørring Erhvervsnetværk

Hjørring Erhvervsnetværk er et netværk, hvor der bliver videns udvekslet, sparret og inspireret på kryds og tværs af ledelses- og forretningsområder.

Netværksdeltagelse skaber vækst, nye forretningsmuligheder og nye samarbejdsrelationer.

Læs mere her

Menu