Hoved- & Albatrossponsorer

golfbold2
  • D60 09531
  • TopS7
  • D60 08005

Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hjørring Golfklub

Hovedsponsor

sparekassen danmark rigtigt

Sparekassen Danmark er en stærk, lokal garantsparekasse, hvis fornemste mål er at styrke sine kunder og lokalområdet. Det gør vi ved at kombinere den personlige service og rådgivning i vores lokale afdelinger med et stærkt og professionelt bagland i vores centrale funktioner.

Vi lægger også vægt på at drive en sund forretning, som blandt andet afspejles i vores høje solvensgrad. Det giver os nemlig de bedste forudsætninger for at give vores kunder høj kvalitet i produkter, service og rådgivning samtidig med, at vi fastholder et fornuftigt prisniveau.

Det synes vi er sund fornuft. 

Albatrossponsorer

Vi elsker mode! Og vi elsker at kunne tilbyde det bedste indenfor tøj, sko og accessories til vores kunder. I vores butikker kan du finde brands som mbyM, Minimum, Second Female, Fiveunits, Global Funk og mange flere.

Gå til sponsor

NORDJYSKE Medier er Danmarks næstældste mediehus grundlagt 2. januar 1767. Siden første udgivelse har det været vores mission at fortælle nordjyderne nyttige og fornøjelige historier.
NORDJYSKE Medier er en af Danmarks største mediekoncerner med NORDJYSKE Stiftstidende, 29 ugeaviser, ANR og Radio NORDJYSKE, tv-kanalen 24NORDJYSKE og meget mere.

Gå til sponsor

Vi brænder for at gøre en forskel - både for dig som kunde og for vores fælles lokalsamfund. Bliv kunde i en bank, hvor du er vigtigst.

Gå til sponsor

Menu