Hoved- & Albatrossponsorer

golfbold2
  • D60 08005
  • D60 09531
  • TopS7

Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hjørring Golfklub

Hovedsponsor

sparvendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en stærk, lokal garantsparekasse, hvis fornemste mål er at styrke sine kunder og lokalområdet. Det gør vi ved at kombinere den personlige service og rådgivning i vores lokale afdelinger med et stærkt og professionelt bagland i vores centrale funktioner.

Vi lægger også vægt på at drive en sund forretning, som blandt andet afspejles i vores høje solvensgrad. Det giver os nemlig de bedste forudsætninger for at give vores kunder høj kvalitet i produkter, service og rådgivning samtidig med, at vi fastholder et fornuftigt prisniveau.

Det synes vi er sund fornuft. 

Albatrossponsorer

Vi elsker mode! Og vi elsker at kunne tilbyde det bedste indenfor tøj, sko og accessories til vores kunder. I vores butikker kan du finde brands som mbyM, Minimum, Second Female, Fiveunits, Global Funk og mange flere.

Gå til sponsor

NORDJYSKE Medier er Danmarks næstældste mediehus grundlagt 2. januar 1767. Siden første udgivelse har det været vores mission at fortælle nordjyderne nyttige og fornøjelige historier.
NORDJYSKE Medier er en af Danmarks største mediekoncerner med NORDJYSKE Stiftstidende, 29 ugeaviser, ANR og Radio NORDJYSKE, tv-kanalen 24NORDJYSKE og meget mere.

Gå til sponsor

Den personlige bank i en digital verden
Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.

Gå til sponsor

Vi er den lokale bank i Nordjylland - fri og uafhængig
Vi vil være Nordjyllands bedste bank - vinde på gode relationer, proaktiv rådgivning og høj effektivitet - til gavn for kunder, aktionærer og medarbejdere.

Gå til sponsor

Nødvendig hver dag
Berendsen tilbyder leje, vask og levering af kvalitetstekstiler og hygiejneartikler til erhvervslivet og private. Vi tilbyder alt fra kokke- og tjenertøj, arbejdsbeklædning, måtter, mopper, sengelinned og håndklæder til et bredt sortiment af hygiejnedispensere til toiletmiljøer.
På tværs af vores seks forretningsområder – Hotel og Restaurant, Hospital og Plejehjem, Arbejdstøj, Måtter, Renrum og Toiletmiljøer samarbejder vi med tusindvis af virksomheder og organisationer over hele Europa, der muliggør vores alles daglige liv og færden.

Gå til sponsor

Menu