Hjørring Erhvervsnetværk

golfbold2
 • Jernbaneskinner

Hjørring Erhvervsnetværk - sammen lægger vi nye spor

Netværket er en realitet

Efter informationsmødet den 16. marts kom der så mange positive tilbagemeldinger og tilmeldinger at netværket nu er en realitet, og det første møde blev afholdt den 6. april hvor Johnny Vestergaard fra Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center (NC3), fortalte - med udgangspunkt i konkrete, anonymiserede sager - om IT-kriminalitet i det Nordjyske og hvad gik galt, og hvad man kunne have gjort for at undgå at blive offer? Nedenfor er Johnny ved at fortælle om nogle hårrejsende sager.

HjErhv6apr

Se alle billeder fra mødet

De næster møder var den 4. maj og 8. juni hvor omdrejningspunktet var netværk, relationer og LinkedIN og hvordan man bruger dette både personligt og i arbejdssammenhæng.

Næste møde

Der er møder på disse datoer:

 • 10. august
 • 7. september
 • 5. oktober
 • 2. november
 • 11. januar
 • 8. februar
 • 8. marts

Sommerhygge

Torsdag, den 14. juni blev der afholdt sommerhygge i Hjørring Golfklub for netværkets deltagere. Aftenen startede med noget lækkert tapas fra Golf Cafeen og sammen med dette præsenterede Karsten fra SuperVin nogle vine, som blev smagt blindt. Det gav anledning til mange drøftelser og gæt. Aftenen sluttede med en puttekonkurrence (se nedenfor) dels for øvede og nye golfere. En rigtig hyggelig aften.

Hygge

Nedenfor kan du se billeder fra informationsmødet

Intro

Der blev afholdt intromøde fredag, den 16. marts hvor ca. 50 morgenfriske interesserede var mødt op kl. 6.45 til en god gang morgenmad i Golf Cafeen. Klubbens formand Michael Svendsen bød velkommen, og overlod derefter ordet til netværkets 2 facilitatorer Pernille Jakobsen & Birgitte Sand Munk.

Pern Birg

De fortalte om deres baggrund både på det erhvervsmæssige og private område, og fortalte derefter om formålet med netværket.

Dernæst var der en introduktionsrunde hvor deltagerne præsenterede sig selv og den virksomhed de repræsenterer.

Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold holdt et inspirerende indlæg om hvordan netværket er opbygget og bliver brugt i sammenhæng med håndboldsporten og Aalborg Håndbold.

JanLarsen

Til sidst var der "summemøde" i små grupper, hvor man drøftede ideer og forventninger til netværket, inden Pernille og Birgitte rundede dagen af.

Hjørring Erhvervsnetværk

er et netværk, hvor der bliver videns udvekslet, sparret og inspireret på kryds og tværs af ledelses- og forretningsområder.

Netværket bygger på 3 ben:

 • Personlig udvikling
 • Faglig udvikling
 • Udvikling af relationerne i nærområdet

Netværksdeltagelse skaber vækst, nye forretningsmuligheder og nye samarbejdsrelationer.

Hjørring Erhvervsnetværk tilbyder deltagelse i et erhvervsnetværk, hvor der sættes fokus på forretning og udvikling via netværk.

Formål

Formålet er at udvikle kendskab og skabe forretningsudvikling gennem sparring og vidensdeling - herunder:

 • at øge din personlige og virksomhedsmæssige kontaktflade
 • at du opdager, at gode relationer er guld værd i dine forretningsmuligheder
 • at din aktive deltagelse vil åbne mange nye muligheder og give dig ny viden og vækst personligt og for din virksomhed

Møder 

Møderne afholdes som udgangspunkt i Hjørring Golfklub, Vinstrupvej 30, 9800 Hjørring, men andre lokationer kan komme på tale. Tidspunkt for møderne er kl. 7.00 til 8.30, med start fra kl. 6.45 med lækker morgenmad.

Kontakt

Hjørring Erhvervsnetværk er et samarbejde mellem Sponsornet og Hjørring Golfklub.

Kontakt Steen Claudi fra Sponsornet på telefon 2539 4373 eller E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre nærmere

Menu