Ny hjemmeside

golfbold2
  • D60 08005
  • D60 09531
  • TopS7

Velkommen til vores nye hjemmeside

Vi har lavet en ny hjemmeside, som er mere moderne opbygget og først og fremmest er den - i modsætning til den tidligere - opbygget således, den kan bruges på mobile enheder, fx mobiltelefon og tablet.

Vi har samtidig ønsket at forenkle hjemmesiden, således den er lettere at finde rundt i. Om det er lykkedes 100%, ved vi først, når den er blevet brugt et stykke tid.

Vi har bygget den op omkring 3 primære målgrupper: Gæster, medlemmer & nye golfspillere. Samtidig er der nogle ting som går på "tværs" af disse 3 grupper, fx banen, golf cafeen, pro shoppen, medens der er andre ting som i udgangspunktet kun er interessant for fx. medlemmer.

I forenklingen ligger også, at ikke alle sider fra den tidligere hjemmeside, er taget ukritisk med over til den nye. Der var jo gennem 5-6 år sket en vældig forøgelse af antal sider, så det til sidst var ganske svært at finde rundt på siden.

Så måske vil det føles som om der mangler noget, men vi vil gerne bygge siden stille og roligt op når der viser sig et reelt behov, i stedet for at smide alt ind fra starten. Det kunne jo også være at nogle sider helt kunne undværes!

Du er velkommen til at sende forslag og kommentarer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.på mail.

Hjemmesiden er lavet i samarbejde med firmaet ITTP

Menu