Onsdagsklubben

golfbold2
  • D60 08005
  • D60 09531
  • TopS7

Onsdagsklubben

Er en hyggelig lille klub i Hjørring Golfklub. Medlemmerne består af seniorer, der er fyldt 60 år, med lyst til at spille golf under uformelle forhold.

Vi har et ”loft” på 60 medlemmer, og der er pt. få ledige pladser. Det årlige ”kontingent ” er kun kr. 100,- pr. person. Kontingentet bliver anvendt til de forskellige tiltag, i løbet af sæsonen.

Vi sætter det sociale fællesskab højt, og dyrker det, med forskellige tiltag, bl.a. udflugter til andre klubber, sommerfest (”grisefest”/grillfest), SKODA match, samt sæsonstart & sæsonafslutning.

Vi spiller hver onsdag, og går ud fra klokken 8.00 (i april og fra oktober dog fra kl. 9.00). Vi danner hold ved lodtrækning blandt de fremmødte, så det er helt tilfældigt, hvem man kommer til at spille med.

Er der personer, der kun ønsker at spille 9 huller, er der mulighed for at møde senere.

Ud over spillet på onsdage, er der nogle specielle arrangementer i løbet af 2018, som du kan se nedenfor.

Er du interesseret? Henvend dig da til onsdagsklubbens ledelse.

Ledelse onsdagsklubben 2018

Niels Daugberg. Telefon: 9892 5176 og E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Claus Foged. Telefon: 2294 6591 og E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Program for 2018

28 Marts: SÆSONSTART kl. 9.00. Vi mødes i Golf Cafeen Kl. 8.30, hvor vi hilser på hinanden og byder gamle som nye medlemmer hjertelig velkommen til den nye sæson. Vi starter med EN LILLE EN til halsen!! Derefter spil på banen.

23 Maj: Sommerudflugt til Vennebjerg Golf Resort. Vi mødes ved banens klubhus i Vennebjerg kl. 8.30, hvor onsdagsklubben byder på: kaffe/the, rundstykker, basser m.m. (+ den til halsen!). Derefter GUNSTART kl. 9.00 (greenfee kr. 125,- inkl. ovenstående).

11 Juni: UDENBYSTUR til Brønderslev Golfklub. Turen arrangeres sammen med seniorklubben. Nærmere herom senere.

10 August: Den årlige Grise/grillfest. I Det Bette Bispensgade Center. Opslag herom senere. Festen afholdes kun med god tilslutning. (dvs. ca. 50 deltagere).

12 September: SKODA POKAL MATCH. Vi spiller Nord og Syd, med GUNSTART Kl. 8.30. Vi mødes i Golf Cafeen kl. 8.00, hvor der ophænges startlister og udleveres scorekort. BEMÆRK!! 9 huls spillere starter på Sydsløjfen, og bagest i feltet, for at begrænse ventetiden for jer inden kaffen.

Nærmere om starttidspunktet på selve dagen. Der er egen præmierække for 9 huls spillere. KUN 18 huls spillere spiller om SKODA pokalerne. Efter SKODA matchen er onsdagsklubben vært ved en kop kaffe, samt en rullepølsemad. Under kaffen er der præmieuddeling og kåring af dagens pokalvindere.

21 November: Sæsonafslutning med fællesspisning (for egen regning). Vi spiller 9 huls match på Syd sløjfen, med GUNSTART kl. 9.00. Efter matchen, og inden middagen, er der PUTTE konkurrence. Under middagen er der præmieuddeling, evt. sange m.m.

MØD TALSTÆRKT OP, DET GØR FÆLLESSKABET STÆRKERE. Ovennævnte program er tilrettelagt og tilpasset senior klubbens program, så der ikke sker uheldige sammenfald.

På onsdagsklubbens vegne: Claus og Niels

Menu
Information

Se aktuel banestatus her