Junior

golfbold2
  • Junior

Junior Golf i Hjørring Golfklub

I Hjørring Golfklub har vi en stærk og omfavnende juniorafdeling, hvor vi træner op til to gange om ugen på nogle af klubbens mange faciliteter. Golf er en sport, der er med til at udvikle dig på mange områder – træningen udvikler dig som spiller og kammeratskabet udvikler dig socialt.

Så går du med et ønske om at prøve en udfordrende sport, hvor der også er plads til hygge og sjov, så er Junior Golf i Hjørring Golfklub lige noget for dig.

Vi har også bygget et golflegeplads, hvor de helt unge årgange kan lege. 

Standerhejsning lørdag, den 14. april

JunStand2018

Der var standerhejsning lørdag, den 14. april hvor junior sæsonen blev sat i gang officielt.

Træning - hvornår møder jeg op?

Træningen for juniorspillere foregår hver:

  • Tirsdag kl. 16.30 - 17.30 (Nybegyndere)
  • Onsdag kl. 16.00 - 17.00 (Nybegyndere og let øvede)
  • Onsdag kl. 17.00 - 18.00 (Juniorelite)

For nye medlemmer møder i bare op til tirsdagstræningen, hvor vores dygtige træner Alvah Routledge står klar til at lære dig om golfspillets basale kundskaber.

Hvis du eller dine forældre ønsker mere information om træningen, fællesskabet eller bare om golf generelt så kontakt endelig Alvah på telefon: 2245 1956

D60 10025

Aktiviteter følg os på facebook

Juniorafdelingen har også en facebook side, som du kan tilmelde dig (det er en lukket gruppe). På facebook siden kan du orientere dig om aktiviteterne i juniorafdelingen.

Spørgsmål kontakt os endelig?

Hvis der er noget du er tvivl om noget - både hvis det er som juniorspiller eller forældre - er du meget velkommen til at kontakte juniorudvalget:

  • Lars Østergaard - Formand - telefon: 2527 0367 E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Søren Torp Andersen - Næstformand - telefon: 2926 0136 E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at se dig.

Junior Golf  i Hjørring Golfklub støttes af Bones, Hjørring og Spar Nord, Hjørring.

bones logo                                                sparnord

Jun1

Menu