• TopS7
  • D60 08005
  • D60 09531

Golfsporet

Onsdag, den 8. maj

På GOLFSPORET med din hjælp

Vi vil gerne have hjælp fra medlemmerne, til at se hvor færdslen er rundt på sløjferne. Til dette har DGU fået lavet en lille app, som du kan downloade til din smartphone (IOS eller Android) - søg efter Golfsporet.

Så starter du appen når din runde starter og stopper den når runden er slut. Og husk at stoppe appen, vi følger ikke op på hvor du går rundt i klubhuset og Golf Cafeen :-)

Og HUSK at det er DIN færdsel rundt på banen vi gerne vil se og ikke hvor din bag har været. Så husk at have telefonen i lommen og IKKE i baggen.

Hvad kan vi så bruge det til. Det kunne være at vi skulle klippe lidt anderledes nogle steder, det kan være at bestemte områder skal udnævnes til strafområder, det kan være at en bunker kan undværes osv.

På billedet kan du at nogen allerede har gjort brug af Golfsporet. Det er fra N1's green (du kan se greenbunkeren nederst).

Og bare rolig vi kan IKKE se hvem der har været ude i "skoven" til venstre for at finde sin bold. Der er dog 3 parametre på hver registrering så vi ved at det er en mand (surprise :-) ), mellem 51 - 60 og med et handicap under 10.

Så du kan roligt slå skævt, men forhåbentlig kun en sjælden gang! God fornøjelse.

GS

Nyheder

Hjørring Erhvervsnetværk

Hjørring Erhvervsnetværk er et netværk, hvor der bliver videns udvekslet, sparret og inspireret på kryds og tværs af ledelses- og forretningsområder.

Netværksdeltagelse skaber vækst, nye forretningsmuligheder og nye samarbejdsrelationer.

Læs mere her

Menu