Klubmesterskaber

golfbold2
  • D60 08005
  • TopS7
  • D60 09531
  • Hjem
  • Klubmesterskaber

KLUBMESTERSKABER

Lørdag & søndag, den 21-22. september.

GENERELT ALLE RÆKKER:

Der spilles 18 huller lørdag og 18 huller søndag på Øst og Nord. Der spilles slagspil fra scratch. Turneringen er åben for alle fuldtids medlemmer af Hjørring Golfklub, som har et EGA handicap. Der skal være minimum 3 deltagere i en række for at rækken spilles. Deltagere kan ikke deltage i mere end en række. Tilmelding foregår via golfbox eller ved at kontakte Rie i sekretariatet. Se yderligere information på golfbox.

ÅBEN RÆKKE (DAMER & HERRER):

Alle der opfylder betingelserne kan deltage. Der er en særskilt turnering i Golfbox for disse 2 rækker. Der spilles fra hvidt teested for herrer og blåt teested for damer.

JUNIOR, MIDAGE, SENIOR, VETERAN & SUPER VETERAN (DAMER & HERRER):

Disse rækker er betinget af alder. Alle der opfylder betingelserne kan deltage. Der er en særskilt turnering i Golfbox for disse rækker. Der spilles fra gult teested for herrer og rødt teested for damer.

Der kan spilles i en anden række end den ens alder tillader, dog kun til en 'yngre' række (fx senior -> midage, superveteran -> veteran) og ikke til Juniorrækkerne. Dette sker ved henvendelse til turneringsledelsen/sekretariatet.

Se tidligere klubmestre

Nyheder

Menu