Selskaber

golfbold2
  • D60 10447

Selskaber

Skal du fejre en begivenhed, er vi parat til at hjælpe med maden. Du kan afholde det i vores dejlige lokaler, hvor vi kan arrangere til ganske få deltagere og helt op til ca. 150 deltagere.

På 1. sal har vi et lokale med plads til omkring 50-60 personer afhængig af bordopstillingen. Her er der adgang til en udendørs terrasse, hvor du har en fantastisk flot udsigt over meget af golfbanen, som ligger i et smukt kuperet område i Hjørrings nordlige udkant.

I stueetagen kan vi dække op til ca. 120 personer. Her sidder du også med en flot udsigt til 2 af sløjferne.

Tilbud

Bestiller du dit selskab hos os inden den 1. marts 2019 til afholdelse i løbet af 2019 og du bestiller minimum 15 kuverter så er der

GRATIS
Velkomstdrink
&
Kaffe med småkager

med i prisen. Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at afholde et vellykket selskab.

Vi kan også levere mad ud af huset, hvis du holder din fest hjemme eller et andet sted. Vi kan ligeledes afholde din reception eller levere maden til denne eller arrangere en brunch både i vores lokaler eller ud af huset.

Vi har lavet forskellige forslag til menuer i forbindelse med fester & selskab. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller andre ønsker end der fremgår af vores forslag.

Se vores selskabsmenu her

Vi tager gerne et møde, hvor vi drøfter mulighederne sammen.

Menu