Tilbud & aftaler

golfbold2
  • TopS7
  • D60 09531
  • D60 08005

Tilbud & aftaler

Tilbud Fredagsgolf, burger og øl

Spil på fredage og vi tilbyder - sammen med Golf Cafeen - greenfee for hele fredagen samt en burger og fadøl (mellem størrelse) for i alt kr. 300,- kr.  pr. person. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Minimum 2 personer skal bestille tilbuddet og der skal forudbestilles senest dagen før kl. 14.00 ved henvendelse til sekretariatet. 

D60 09943

Tilbud Golf og Spa Ophold

Hjørring Golfklub og Skallerup Seaside Resort tilbyder golf og spa ophold med tre 9-hullers sløjfer, hver med sin karakter.

Tag et par fridage og spil på den flot beliggende bane, kun 12 km fra Skallerup Seaside Resort. Efterfølgende kan I slappe af i wellnesscentret Romulus, hvor det er muligt at tilkøbe massage og andre behandlinger. Se tilbuddet via dette link.

SkalSvom

Greenfee aftaler

Vi er med i SGN ordningen hvor 29 nordjyske klubber tilbyder ½ greenfee. Desuden har vi ½ greenfee aftaler med disse golfklubber: Randers, Viborg & Århus Ådal.

Vi tager imod Golfhæftet.

Disse greenfee aftaler gælder kun for fuldtidsmedlemmer.

Nyheder

Hjørring Erhvervsnetværk

Hjørring Erhvervsnetværk er et netværk, hvor der bliver videns udvekslet, sparret og inspireret på kryds og tværs af ledelses- og forretningsområder.

Netværksdeltagelse skaber vækst, nye forretningsmuligheder og nye samarbejdsrelationer.

Læs mere her

Menu