Skallerup Seaside Resort

golfbold2
  • skallerup
  • SkalSvom

I Skallerup Seaside Resort møder I en enestående kombination af rå natur, rolige rammer og attraktive aktiviteter.

Skallerup Seaside Resort er et topmoderne feriecenter. Her er 282 ferieboliger beliggende midt i Vendsyssels uspolerede natur, blot 12 km. vest for Hjørring, direkte ud til det brusende Vesterhav. Besøg os også på facebook.

Som gæst har du fri adgang til vandland og legeland, sansesauna og saunagus, fitnesscenter, aktivitetsværksted, dyregård, Wi Fi mm.

Golf & Spa ophold

Hjørring Golfklub og Skallerup Seaside Resort tilbyder golf og spa ophold med tre 9-hullers sløjfer, hver med sin karakter.

Tag et par fridage og spil på den flot beliggende bane, kun 12 km fra Skallerup. Efterfølgende kan I slappe af i wellnesscentret Romulus, hvor det er muligt at tilkøbe massage og andre behandlinger. Se tilbuddet via dette link.

Har du andre ønsker omkring en golftur, kan vi lave en golftur lige efter dine ønsker.

Vi står klar til at byde velkommen med nordjysk lune og smil :-). Se vores kontaktoplysninger her

Aktiviteter for både store og små

I den yderste klitrække og med havet som nærmeste nabo har naturen en meditativ virkning, som betyder, at hele familien kan slappe af og nyde roen eller være aktiv i sit helt eget tempo. Som gæster får I en helt fantastisk kombination af fuld fart, afslapning og ro. Roen vil især kunne mærkes i de skønne feriehuse, hvor I også kan nyde hinandens selskab og ellers bare skrue op for familiehyggen. Til gengæld er der fuld fart på aktiviteterne i både vandlandet, legelandet og sportshallen, hvor der er aktiviteter for børn i alle aldre.

En verden af velvære...

Udover aktiviteter for børn og børnefamilier byder Skallerup også på idyllisk fred og ro både inde og ude.

I Romulus spa & wellness er der termalbade, dampbade, saunaer og velværebehandlinger. I denne romersk inspirerede oase får du sanseoplevelser for både krop og sjæl.

romolus

Er du til aktiv ferie, så byder naturen i høj grad også på lange gåture langs vandet, løbeture eller cykelture i området. Indendørs finder du vores fitnesscenter i 2 plan med havudsigt, squash- og badmintonbaner samt holdaktiviteter som yoga, crossfit og pilates. Du kan også vælge at prøve kræfter med guidede MTB ture i Tornby Klitplantage eller surfkurser i Løkken for hele familien.

Vores forskellige hustyper er fritliggende i smukt naturområde, og fra lejlighederne er der fantastisk havudsigt.

 

Skallerup5

Nyheder

Hjørring Erhvervsnetværk

Hjørring Erhvervsnetværk er et netværk, hvor der bliver videns udvekslet, sparret og inspireret på kryds og tværs af ledelses- og forretningsområder.

Netværksdeltagelse skaber vækst, nye forretningsmuligheder og nye samarbejdsrelationer.

Læs mere her

Menu