Skaga Hotel

golfbold2
  • skaga-facade2

Nyd roen og velvære med overnatning på Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel er et 4-stjernet hotel beliggende i udkanten af Hirtshals. Med naturen i baghaven og komfortable omgivelser, tilbyder Skaga Hotel spændende overnatninger i højeste kvalitet. Som en del af Montra Hotels kæden er du på vores dejlige hotel i Hirtshals sikret, at standarderne under din overnatning i Nordjylland er i top. Ud over Montra Skaga Hotel består kæden af tre andre formidable hoteller i Jylland.

På Montra Skaga Hotel i Hirtshals finder du en hyggelig og stemningsfyldt atmosfære, hvor der hver dag bliver kræset for de gæster, der vælger overnatninger, arrangementer eller et besøg i vores restaurant – der er nemlig uanede muligheder når du besøger Skaga Hotel.

Hotellet er beliggende midt mellem Hirtshals by og den dejlige natur der omkranser byen, og breder sig til resten af Nordjylland. Derfor kan du i forbindelse med hotel overnatningen nemt nyde roen og de landlige omgivelser kombineret med et besøg i Hirtshals by eller tage en lille smuttur til Hjørring, som er handelsby nr. 1 i Vendsyssel.

Hvis du er mere til afslapning på hotellet i forbindelse med en overnatning i Nordjylland, har vi et dejligt område med indendørs pool i opvarmet lokaler, så det næsten føltes som en tur til varmere himmelstrøg.

Vi har et samarbejde med Hjørring Golfklub, hvor du kan spille golf i Hjørring Golfklub i forbindelse med opholdet hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores hotel til nogle uforglemmelige overnatninger i Hirtshals. Se kørselsvejledning og kontaktoplysninger her

SKAGA HOTEL 102

Menu