Bryghuset Vendia

golfbold2
  • BryghusetV

Bryghuset Vendia - Mad med holdning

Hos Bryghuset Vendia serverer vi ikke kun mad, der er veltillavet af sæsonens bedste råvarer, og som smager godt. Vi har en markant holdning til mad, og den holdning er vores DNA. 

Arbejdet i køkken hviler således på fire ben: Respekt for råvarerne, Renhed i retten, Æstetisk oplevelse og Præcision i tilberedningen. De fire værdier er vi tro mod, når vi sammensætter vores retter, for de er helt afgørende for den madoplevelse, vores gæster får ved bordet.

På Bryghuset Vendia har vi tre restauranter:

I Brasseriets baromåde tilbyder vi lette retter fra lækre salater til chacutteri og smørebrød. Det er typisk her, at frokosten eller det uformelle måltid tilberedt af årstidens råvarer nydes i afslappede omgivelser. 

I Brasseriets spiseafsnit bliver der kræset for både det klassiske franske og det innovative danske køkken.

Brasserie betyder direkte oversat bryggeri, og det er her, at gæsterne kan forvente en helstøbt gourmetoplevelse, når de kække hovedretter møder den traditionelle dessert.

I Gourmet restauranten har vi plads til 14 personer, og her tager vi gæsterne med på en kulinarisk rejse, hvor smagsløgene møder nye indtryk, som de slet ikke anede eksistensen af.

En middag består typisk af 10-12 serveringer tilberedt af de dyreste og mest eksklusive råvarer suppleret af dyre vine af meget høj kvalitet.

Gourmet restauranten har åbent torsdag, fredag og lørdag fra kl. 17.30, og det er nødvendigt at reservere bord.

 Vi glæder os til at byde dig velkommen i Bryghuset Vendia. Se kontakt oplysninger

BVfood1

Menu