Vil du spille golf

Har du også set golf i fjernsynet eller hørt venner og kolleger fortælle om deres sidste runde.

Så skal du måske prøve at spille golf i Hjørring Golfklub? Vi har også plads til dig.

Men det hele starter jo med, at du skal prøve dig selv af på golfbanen, derfor har Hjørring Golfklub lavet et Meget golf for pengene” medlemskab for kr. 498,-, hvor du i hele 2018 kan være medlem af golfklubben på prøvebasis, uden at skulle betale indskud eller yderligere kontingent. 

Få frisk luft, motion, skønne naturoplevelser og en masse golfvenner. Når du indmelder dig modtager du en infofolder om hvordan du kommer i gang, og ønsker du at komme et niveau op og består golfkørekortet, så modtager du et DGU kort (Type F) og dermed ret til at spille på alle klubbens sløjfer.

Kanin udvalget står klar til at tage imod dig og guide dig igennem golfen. Fra dit første slag vil vi hjælpe dig, så du får den bedste opstart på din nye sport.

Det med småt:

Tilbuddet gælder for personer der er fyldt 18 år og som ikke allerede er medlem i en dansk eller udenlandsk golfklub. Hvis du har prøvet "Meget golf for pengene" i 2014 eller senere eller har været aktiv medlem af golfklubben efter den 1. april 2014 kan du ikke benytte tilbuddet.

Prisen er 498,- kr. uanset starttidspunkt og dækker hele 2018.

Ønsker du et fuldtids DGU kort efter at have fået golfkørekortet betales periodiseret kontingent for resten af kontingent året.

Se også klubbens vedtægter her.

Medlemkategorier