Meget Golf

Meget golf for pengene!

Vil du i gang med at spille golf - prøv det i Hjørring Golfklub. Vi har også plads til dig

Du kan blive medlem for kun kr. 498,- for hele 2017. Medlemsskabet giver adgang til klubbens faciliteter i hele 2017.

Få frisk luft, motion, skønne naturoplevelser og en masse golfvenner.

Når du indmelder dig modtager du en infofolder om hvordan du kommer i gang, og ønsker du at komme et niveau op og består golfkørekortet, så modtager du et DGU kort (Type F) og dermed ret til at spille på alle klubbens sløjfer.

Det kan blive kærlighed ved første Pliiiingg!

Golf er sjovt – det er samvær med venner, familie og kolleger i smukke omgivelser, med masser af frisk luft.

Mulighed for både afslapning og konkurrence – faktisk kan alle dyste mod hinanden på lige vilkår, takket være et unikt handicapsystem. 

Men det hele starter jo med, at du skal prøve dig selv af på golfbanen, derfor har Hjørring Golfklub lavet et særligt ”Meget golf for pengene” medlemskab, hvor du i hele 2017 kan være medlem af golfklubben på prøvebasis, uden at skulle betale indskud eller yderligere kontingent. I 2017 er der lavet et samarbejde med Sparekassen Vendsyssel, som din træningspartner. Læs mere om dette i den folder du får udleveret når du indmelder dig.

Hvad skal du gøre?
Kontakt sekretariatet i Hjørring Golfklub, så er du godt på vej til det, der kan blive årets oplevelse. Vi har en række aktivietter rettet mod de spillere der skal prøve golfen.

Telefon 9891 1828
info@hjoerringgolf

Kom ud og tilmeld dig i Hjørring Golfklub, så får du udleveret yderligere materiale og praktisk information og du bliver registreret som medlem. 

Det med småt:

Tilbuddet gælder for personer der er fyldt 18 år og som ikke allerede er medlem i en dansk eller udenlandsk golfklub. Hvis du har prøvet "Meget golf for pengene" i 2014 eller senere eller har været aktiv medlem af golfklubben efter den 1. april 2014 kan du ikke benytte tilbuddet.

Prisen er 498,- kr. uanset starttidspunkt og dækker hele 2017.

Ønsker du et fuldtids DGU kort efter at have fået golfkørekortet betales periodiseret kontingent for resten af kontingent året.